Saker som underlättar din inflyttningInflyttning sker från Hanstavägen, där finns möjlighet att parkera framför ingången. Notera din adress (Hanstavägen 49 eller 51) och använd rätt ingång för lättare flytt. 


El
Om elen inte är igång, titta i proppskåpet i hallen om huvudsäkringen, säkringar och jordfelsbrytaren är påslagna. Om inte: vrid om till ON.
 Kylskåpet slås på nere vid golvet bakom ventilationsgallret. Om det har varit avslaget tar det ungefär tolv timmar innan det är helt kallt. På samma ställe sitter också vredet för att ställa in kylan i kylskåpet. Det är du som hyresgäst som ansvarar för att byta batteri i brandvarnaren som är installerad i lägenheten.
 
Bredband
Du måste själv ansluta till nätverksuttaget i lägenheten och ringa till Telenors kundtjänst på 020-222 222 för att starta upp tjänsten. Vid problem med internet är det även dem du ska kontakta på 020-222 222. De nås mellan kl. 8.00-21.00 vardagar och mellan 9.00-21.00 helger. 
 
Telefon
Om du vill ha fast telefon, ta kontakt med Telia. Telia finns i Kista Galleria.
 
Adressändring
När du gör adressändring, ange din adress samt Lantmäteriets lägenhetsnummer. 
 
Ingångar
Det finns ingångar på våning 2; Danmarksgatan och Hanstavägen. Det finns ytterligare två ingångar inne i Kista Galleria, vid bankomaterna på Brandesgången. Din kodbricka ger dig tillträde.
 
Soprum
Soprum finns på våning 2 på Danmarksgatan och Hanstavägen. Ta hissen till våning 2 och gå ut genom dörren. Din kodbricka ger dig tillträde. Miljösorteringsrum finns på Hanstavägen.
 
Det är inte tillåtet att placera föremål i trapphus eller korridorer, som till exempel cyklar, möbler, soppåsar eller flyttkartonger. Dessa utrymmen måste vara tomma då de är utrymningsvägar men även för att underlätta städning samt allmän trivsel.
 
Cykelförråd
Det finns två cykelförråd att tillgå. Din kodbricka ger dig tillträde.
 
Tvättstuga
Tvättstugor finns på våning 3. Du har tillgång till den som ligger närmast din lägenhet.
Öppettiderna i tvättstugan är 8.00 till 22.00. Du kan boka två tider per dag. Om du inte har tagit din bokade tid i anspråk inom tio minuter kan någon annan ta din tid. Det är tillåtet att torka tvätt upp till en timme efter att din tvättid är slut.
 
Kom ihåg att städa och rengöra maskinerna efter avslutad användning!
 
Rökning/Husdjur
Det är inte tillåtet att röka i lägenheten och inte heller i de allmänna utrymmena.
Det är inte tillåtet att ha husdjur i lägenheten.
 
Gemensamhetskök
Du har tillgång till ett gemensamhetskök, det som ligger närmast din lägenhet. Där har du tillgång till ugn, diskmaskin och kyl. Kom ihåg att städa och rengöra maskinerna efter avslutad användning!
 
Din brevlåda
Brevlådorna är placerade på våning 6 mot Danmarksgatan och Hanstavägen. Dessa är sorterade efter Läntmäteriets lägenhetsnummer.
 
Felanmälan/Skadedjur
Om något går sönder eller om du har problem med någonting i lägenheten, som till exempel dörrar, kylskåp eller el, ska du anmäla detta till oss. Angående skadedjur är det jätteviktigt att det anmäls direkt. Vi som hyresvärd står för all kostnad för saneringen.