NyheterNu är vi på Kista Studentbostäder åter på plats efter sommaruppehållet. Vi kommer att besvara de mail vi mottagit så snart vi kan. Dock har vi fått rätt så många och måste därmed prioritera de mest akuta samt andra ärenden som behöver behandlas.

Taggar:


I dag, tisdag den 11 augusti måste vi tyvärr ställa in besökstiden.


Taggar:


Två lediga lägenheter har nu behandlats. De personer som blev erbjudna dessa lägenheter har stått i vår kö mellan 2011-2012. Det vill säga, kötiden är för närvarande tre till fyra år.

Vi behandlar våra lägenheter endast efter kötid och det är endast den person som blir erbjuden en lägenhet som får ett mail.

Taggar:


I dag har en ledig lägenhet lagts upp på Torget. Då det är inflytt den 16 september på denna lägenhet så kommer uthyrningsprocessen ske snabbare än vanligt.

Vi behandlar våra lägenheter endast efter kötid och det är endast den person som blir erbjuden en lägenhet som får ett mail.

Taggar:


I dag har en sista-minuten-lägenhet lagts ut på Portalen, lägenhet 803 med inflytt den 1 september 2015.

Denna lägenhet kommer att hanteras nu på måndag den 31/8. Ett erbjudande kommer att mailas ut på måndag till ett flertal personer och den som först tackar ja med ett giltigt studieintyg bifogat och godkänd kreditprövning kommer att få den. Personen måste även kunna signera hyresavtalet innan kl 17.00 på måndag den 31/8.

Taggar:


Under helgen har det tyvärr blivit något fel med det system som hanterar intresseanmälningarna. Detta innebär att vi inte kan se de personer som har gjort en intresseanmälan för sista minuten-lägenheten 803 med inflytt i morgon den 1 september 2015.

Pga tidsbrist har vi i och med detta beslutat att den som först mailar in ett intresse till kontakt@kistastudentbostader.se angående denna lägenhet med ett giltigt studieintyg bifogat och godkänd kreditprövning kommer att få den. Personen måste även kunna signera hyresavtalet innan kl 17.00  i dag den 31/8. 

Lägenheten ligger på plan 8, är på 24,7 kvm och kostar 4279 SEK/månad. Observera att hyran är baserad på 2014 års hyresnivå och kommer att justeras under 2015.

Renoveringen av badrummet i 803 kommer att påbörjas 2015-09-03 och kommer att fortgå i cirka 4 veckor. Hyresgästen kommer att bo kvar i lägenheten under renoveringen. Ingen hyresreducering kommer att ges för badrumsrenoveringen.

Taggar: